Vovseboxen er en del af Petworld-kæden, og vi har gennem årene tilegnet os stor viden omkring, hvad de forskellige vovser kan lide at spise, og hvad de synes er helt fantastisk at lege med. Denne erfaring har vi nu samlet og puttet i en box – også kaldet: ”Vovseboxen”.

Vovseboxen er en sjov og billig abonnementstjeneste for alle hunde. Det er en månedlig kasse fyldt med 5-6 kvalitetsprodukter. Den indeholder både noget at kræse med og at lege med.

Vovseboxen er den perfekte gave til hunden. Den indeholder sjovt legetøj og de bedste godbidder. De er pakket ind. Du kan personliggøre et til- og frakort til hunden, som lægges ved kassen. Det er nu let, at finde på den helt rigtige gave til din hund.

Vi mener, at din hund skal have det bedste. Derfor vil vi gerne være med til at forkæle din hund. Ved at oprette et abonnement på Vovseboxen garanterer du, at din hund får en månedlig kasse fyldt med gode overraskelser. Vores mission er at tænke nyt og give dig og din hund nye og herlige oplevelser. Bestil din første Vovsebox i dag og oplev fornøjelsen ved at se din hund mere glad end nogensinde.

Indhold: Boxen er fyldt med 5-6 kvalitetsprodukter. Den indeholder både noget at kræse med og at lege med.
Frekvens: 1 gang månedligt.
Pris: Fra 169 kr./md.

Bestil her
0 Users (0 votes)
Indhold kasse
Support
Pris
What people say... Leave your rating
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating