Om os

Hittabox.se er Sveriges første sammenligningssite for abonnementsbokse, og nu har vi også startet Findebox.dk op i Danmark. Da vi ikke selv leverer egne abonnementsbokse, er vi en uafhængig tredje part. Vores mål er fortsat at være først med det sidst nye og levere troværdigt indhold til gavn for både boksleverandører og forbrugere. Vi ønsker at flere skal opdage abonnement- og månedsbokse og lignende abonnementstjenester.

Seneste info

Du har mulighed for at læse om og anmelde bokse her på Findebox.dk. Det kan du kan gøre på den respektive boks-side. Vi findes også på Instagram, Facebook og Twitter. Gå ikke glip af vores nyhedsbrev, hvor du kan få tips om nye bokse samt gode rabatkoder og tilbud.

Fortæl om en ny boks!

Vil du fortælle om en boks, vi ikke har med her? Udfyld formularen eller mail til hej@findebox.dk. At tilføje en boks og skabe en enkelt side til din boks koster intet, men selvfølgelig kan vi tilbyde en premiumside og ekstra eksponering, når du ønsker det.

Lancér din boks i Sverige

Vi kan tilbyde hjælp med lancering og markedsføring af din boks i Sverige, hvor vi driver Sveriges største webtjeneste for abonnementbokse, Hittabox.se, og har et digitalt bureau, der arbejder med content marketing og influencer marketing. Vi ved, hvordan man kan nå ud med sin boks i Sverige.

Mail: hej@findebox.dk